Boekingen

Email:
mail@dutchjuggling.nl

Tel:
(+31) 04 55 727347

Nieuwsbrief

facebook email youtube

Acts van The Dutch Juggling Consultants

The Dutch Juggling Consultants is een onwaarschijnlijk duo straattheatermakers.

De eerste gezamenlijke voorstelling heet “Pauze”.  Dit is een straattheatervoorstelling in traditioneel Engelse stijl, waarin naast technische hoogstandjes ook veel ruimte is voor humor.  In hun vuurshow “Dagdromen in nachtvuur” weten ze middels jongleren, theater en moderne dans surrealistische beelden te creëren.

Dutch Juggling Consultant Simon

Simon à Campo

Simon stond bekend als hèt jeugdige jongleertalent van Nederland want hij heeft op 16 jarige leeftijd al het Nederlands record op 11 balletjes gezet om vervolgens op zijn 17de op verpletterende wijze Nederlands Kampioen technisch jongleren te worden. Gerardo speelt al zo’n 20 jaar in grote delen van Europa als eenwielfietser en jongleur op tal van festivals en feesten .

Op dit moment is Simon 2-voudig Nederlands Kampioen Kegel jongleren. Dat is niet het enige, hij heeft al 23 medailles op verschillende jaargangen van het NK jongleren gewonnen, meer dan welke jongleur dan ook in Nederland. En als u denkt dat dit allemaal toeval is, Simon is ook nog vijfvoudig Nederlands recordhouder met het meeste aantal worpen en vangsten met onder andere 6 ballen, 8 ballen, 9 ballen, 10 ballen en 11 ballen! 

Terwijl hij net begonnen is als student Industrial Design, heeft hij ook zijn eigen bedrijf gestart als webdesigner en ontwikkelaar van huisstijlen.

Dutch Juggling Consultant Gerardo

Gerardo Dutch Juggling Consultants

Gerardo beëindigde in 1991 zijn carrière als wielrenner om vervolgens op een eenwieler te stappen en 2 jaar later begon hij ook te jongleren. Als 8 jarige stond hij al in een koor te zingen en sindsdien heeft hij het podium niet echt meer verlaten. Het optreden zit hem in het bloed; letterlijk, als je bedenkt dat Pierre Knoops (eerste Limburgse carnavalsartiest die landelijke bekendheid verwierf) nog familie is.

Hij behaalde de eerste prijs in de Parade van het Europees Jongleerfestival in het Sloveense Ptuy in 2005.

Van 1991 t/m 2005 was hij actief als zelfstandig ondernemer in de rijwielbranche waarna het blikveld helemaal op het straattheater maken gericht kon worden.