Boekingen

Email:
mail@dutchjuggling.nl

Tel:
(+31) 04 55 727347

Nieuwsbrief

facebook email youtube

Voorstellingen The Dutch Juggling Consultants

Ballen Jongleren Dutch Juggling Consultants

“Pauze” (duur plusminus 40 minuten)

De eerste gezamenlijke voorstelling heet “Pauze”. Als de roadies al het voorbereidende werk gedaan hebben, komen twee keurige heren. Ze lijken zo uit hun kantoor te zijn gestapt. Hebben ze lunchpauze? Een “powernap” is achterhaald als middel om snel nieuwe energie op te doen. Deze consultants volgen de laatste trend in geestelijke trainingen: jongleren brengt rust en bevorderd de samenwerking.

Speelruimte
Breedte: 7 meter
Diepte: 6 meter
Hoogte 4,5 meter
Ondergrond: Vlak, verhard en vlambestendig

Spanning en sensatie kunnen ook zonder de gebruikelijke glitter en glamour van het traditionele circus. The Dutch Juggling Consultants weet elk publiek te boeien met hun technische hoogstandjes en originele grappen. Hoe kan het oudhollandsche touwtjespringen een heel nieuwe dimensie krijgen? Waar ligt de menselijke limiet in het gevecht met de zwaartekracht? Soms is het publiek overdonderd en stil, op een ander moment barst het uit in spontaan gejuich.


Speelruimte
Breedte: 6 meter
Diepte: 5 meter
Hoogte 4 meter
Ondergrond: Vlak, verhard

“Met peper” (duur plusminus 20 minuten)

Op veler verzoek hebben we een kortere show gemaakt waarbij we elkaar niet ontzien. Als het allemaal wat flauw wordt, moet er meer peper in; zowel letterlijk als figuurlijk.

 


“Dagdromen in nachtvuur” (duur plusminus 25 minuten)

Speelruimte
Breedte: 7 meter
Diepte: 6 meter
Hoogte 4,5 meter
Ondergrond: Vlak, verhard en vlambestendig

Deze vuurshow bestaat uit 2 extraverte types die middels objectmanipulatie met gebruikelijke en ongebruikelijke attributen surrealistische beelden creëren. Zonder grote bouwsels en immense vlammenwerpers blijft het vuur dicht bij de performers. Ze zijn niet gek, ze doen alleen maar gek. Vuur op de menselijke maat kan zeer bedreigend zijn, maar veiligheid voor publiek en performers staat heel hoog in ons vaandel.


“Risico” (duur plusminus 30 minuten)

Speelruimte
Breedte: 6 meter
Diepte: 5 meter
Hoogte 4,5 meter
Ondergrond: Vlak, verhard en vlambestendig

Is een straatshow waarin hij het begrip risico uitlegt middels jongleren met shakercups, balletjes, kegels, messen, fakkels, touwtjespringen op lage en hoge eenwielers. De rode lijn is: “Het allesverzengende koord van hellevuur”. Deze lijn zorgt voor een finale van touwtjespringen op de eenwieler met een brandend touw. Het publiek zal in deze voorstelling ontdekken dat stapsgewijs je grenzen verleggen een verantwoorde vorm van risico nemen kan zijn.


“In ’t rood” (duur plusminus 22 minuten)

Speelruimte
Breedte: 4 meter
Diepte: 4 meter
Hoogte 4,5 meter

Is een theatrale voorstelling zonder woorden, maar natuurlijk kan Gerardo zijn mond toch niet houden. Op muziek van de Belgische undergroundmuzikant Kenny Rossignol gaat een rood mensfiguur op onderzoek naar de inhoud van zijn kompanen. Of zijn het de uitersten binnen zijn eigen persoonlijkheid?